نگهداری از غلات معمولا در سیلوها انجام شده و با توجه به طولانی بودن این زمان، گاهی مشکلاتی در راه حفظ ارزش غذایی غلات به وجود میآید. یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر کاهش کیفیت غلات، دما و رطوبت هستند که با افزایش آنها میزان آفات در محل نگهداری غلات نیز افزایش یافته و در نهایت منجر به خرابی محصول و یا تغییر حالت و کاهش کیفیت آن میشود. برای جلوگیری از این اتفاق همواره باید دما و رطوبت سیلوی ذخیره سازی غلات کنترل شده و در شرایط استاندارد قرار گیرد.
شرکت آریانا افراز با بهره گیری از دانش روز جهان و به کار گیری مهندسین خبره توانسته سیستم هوشمند کنترل دما و رطوبت سیلو را طراحی و تولید نماید. این سیستم با پایش دائمی اطلاعات دما و رطوبت، در زمان مورد نیاز سیستم هوادهی را فعال و یا غیرفعال مینماید. همچنین این سیستم با ارسال گزارشهای متنوع برای مدیران، عملیات نگهداری از غلات را سادهتر کرده و اطمینان خاطر از محل ذخیره سازی غلات را افزایش میدهد.